سبد خرید

0 کالا - 0تومان
سبد خرید خالی می باشد!

فصل پائیز برای بسیاری یادآور سرماخوردگی، سرفه و تب و عطسه است. به خصوص کسانی که بچه های مدرسه ای دارند بیشتر در معرض سرماخوردگی هستند.

خوردن میوه و سبزیجات به سلامت عمومی و سیستم دفاعی بدن کمک می کنند، اما این پنج میوه که در ادامه معرفی خواهیم کرد، بیشترین تأثیر را در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی دارند.

پرتقال

در میان میوه ها، پرتقال بیشترین مقدار ویتامین C را دارد. شما با خوردن یک عدد پرتقال متوسط می‌توانید حدود 54 میلی‌گرم ویتامین C دریافت کنید. بنابراین برای تقویت سیستم دفاعی بدن بهتر است این میوه را در برنامه غذایی روزانه تا بگنجانید.

پرتقال

لیمو

بعد از پرتقال، لیمو بیشترین مقدار ویتامین c را در بین میوه ها داراست. به طوری که در هر 100 گرم آن، 53 میلی گرم ویتامین C یافت می شود. به همین دلیل توصیه می شود در هنگام سرماخوردگی مخلوطی از آب پرتقال و لیمو میل کنید.

یکی از مزیت های لیمو نسبت به سایر میوه ها، قند و کالری ناچیز آن است به همین دلیل گزینۀ مناسبی است برای افرادی که نگران وزن خود هستند.

لیمو

 

گریپ‌فروت

 

گریپ‌فروت در خانواده بزرگ مرکبات بیشترین مقدار پتاسیم را دارد به همین دلیل است که خوردن آن به بیماران فشارخونی توصیه می‌شود. نوع رنگی آن دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است.

گریپ فروتنارنگی

 این میوه به دلیل اینکه راحت پوست کنده می‌شود، مورد علاقه بیشتر بچه‌هاست.

 به یاد داشته باشید که یک نارنگی شیرین پرپتاسیم است و برای فشارخونی‌ها در صورت عدم دسترسی به گریپ‌فروت، یک انتخاب مناسب است. هم چنین، نارنگی یک میوۀ ضد سرطان است.

نارنگی

نارنج

نارنج درواقع دارای خواصی بین نارنگی و گریپ فروت است و در بعضی سس ها و چاشنی ها نیز از آن استفاده می شود. هم چنین به دلیل داشتن پتاسیم می تواند به عادت غذایی خوبی برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی باشد.

نارنج

 

 گردآوری: مجلۀ نیک مجلۀ نیک