سبد خرید

0 کالا - 0تومان
سبد خرید خالی می باشد!

اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و...

مواد لازم :

اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه

پیاز متوسط : یک عدد

روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری

پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای : یک عدد

فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .

پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.

یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .

فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.

ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .

روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .

فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .

همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .

حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .

فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .

باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .

مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

 

گردآوری: مجلۀ نیک مجلۀ نیک