سبد خرید

0 کالا - 0تومان
سبد خرید خالی می باشد!

 برای تهیه سالاد پاستا به جای سس مایونز میتوانید از سایر سس های دلخواهتان استفاده كنید.بهتر است مواد را بعد از تفت دادن با هم مخلوط كرده و دوباره تفت دهید و اجازه دهید سرد شوند و آب آنها را جدا كنید.میتوانید مواد را به صورت خام و تفت نداده هم استفاده كنید یا آنها را آب پز كنید.

مواد لازم:

پاستا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ قاشق غذاخوری
کلم بروکلی به مقدار لازم
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
زیتون ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ به مقدار لازم
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سس سفید ۱ فنجان

پاستا را به همراه مقداری نمك و كره یا روغن،پخته و در ظرفی مناسب آبکش کنید . سپس آن را با آب سرد شستشو دهید.

همه مواد را جداگانه با كره یا روغن تفت دهید.

حال یك لایه از پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته و مقداری پنیر روی آن بریزید و بعد یك لایه از سبزیجات روی آن بریزید و دوباره پنیر اضافه كنید و تا انتها ادامه دهید.

حال اجازه دهید تا ظرف به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار گیرد و بعد روی آن را با سس مایونز بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. حال سالاد پاستای شما آماده است آن را باسلیقه ی خودتان تزیین کنید و میل نمایید.

سالاد پاستا

گردآوری: مجلۀ نیک مجلۀ نیک